نرم افزار اموال و دارایی ثابت نوسا: تفاوت بین نسخه‌ها

از NOSA Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
سطر ۴۶: سطر ۴۶:
 
* [[کنارگذاری و بکارگیری مجدد]]  
 
* [[کنارگذاری و بکارگیری مجدد]]  
 
* [[تعیین مرکز هزینه]]  
 
* [[تعیین مرکز هزینه]]  
* [[تعیین پلاک اموال، محل استقرار، تحویل گیرنده، جمعدار و بازدید عینی]]  
+
* [[تعیین پلاک اموال، محل استقرار، تحویل گیرنده و جمعدار]]  
 
<br />
 
<br />
 
| style="text-wrap:yes;width: 25%" |
 
| style="text-wrap:yes;width: 25%" |

نسخهٔ ‏۲۰ ژوئن ۲۰۱۸، ساعت ۰۳:۵۱

اموال به معنی جمع مال، عبارت است از چیزی که ارزش اقتصادی داشته و قابل تقویم به پول باشد. در مفهوم کلی، اموال به دارایی‌های ثابت مشهود سازمان یا شرکت گفته می‌شود.

دارایی‌های ثابت به منظور سرمایه گذاری یا فروش مجدد تحصیل نمی‌شوند، بلکه برای استفاده در تولید، عرضه کالا و خدمات، اجاره به دیگران و یا برای مقاصد اداری نگهداری می‌شوند و انتظار می‌رود بیش از یک دوره مالی مورد استفاده قرار گیرند.

دارایی‌های ثابت بخش مهمی از منابع هر واحد اقتصادی به حساب می‌آیند؛ در نتیجه آگاهی کامل و نظارت همه جانبه بر اموال و دارایی ثابت شرکت برای مدیران واحد‎های مذکور ضروری و حیاتی است.

اطلاعات مربوط به وضعیت و محل استقرار دارایی، هزینه‌های مرتبط با تهیه و تحصیل و نیز نحوه نگهداری دارایی متناسب با ارزش دارایی‌ها، کنترل نقل و انتقال دارایی‌ها، محاسبه ارزش از دست رفته دارایی‌ها در طی زمان بهره‌برداری و آگاهی از آخرین وضعیت موجودی آن‌ها همواره دارای اهمیت است.

سیستم دارایی‌های ثابت نوسا، قادر است اطلاعات آماری لازم برای دارایی‌ها را با حفظ سوابق نگهداری نموده، با مدل‌سازی دقیق و نوینی از وضعیت مالی دارایی‌ها، رخدادهای مالی دارایی‌ها را ثبت و پردازش نماید، محاسبات لازم را انجام دهد، سندهای مالی مورد نیاز را تولید کند و گزارش‌های لازم را ارائه نماید.



مباحث آموزشی مرتبط با نرم افزار دارایی‌های ثابت نوسا به شرح زیر می‌باشد:

تعاریف رخدادها گزارشات و سایر امکانات