برگه خروج کالا
سیستم انبار مبتنی بر برگهها و رخدادهای انبار میباشد، هر رخداد انبار به عنوان یک آرتیکل(سطر) در برگههای انبار ثبت خواهد شد.
در ادامه به چگونگی تدوین یک برگه از نوع خروج خواهیم پرداخت.
با توجه به امکان حذف و تعریف مجدد انواع برگهها در بخش انواع برگههای خروج انبار، این امکان وجود دارد که در این بخش برگههایی با عناوین دیگر را مشاهده نمایید.
تنظیم برگه خروج کالا
جهت ایجاد یک برگه خروج جدید، مطابق شکل، از منوی انبار، برگه انبار جدید، خروج کالا را انتخاب نمایید:
در صورتی که آخرین برگه ثبت شده در سیستم مربوط به یک روز تعطیل میباشد، با پیغام زیر مواجه خواهید شد:
با تصویب یا رد پیغام فوق، " محاوره تدوین یک برگه خروج " مطابق شکل زیر نمایش داده میشود.
در صورت انتخاب گزینه خیر، فیلد تاریخ در محاوره تدوین یک برگه خروج، خالی خواهد بود.
محاوره تدوین یک برگه خروج، متشکل از بخشهای زیر میباشد:
محاوره تدوین یک برگه خروج - برگه:
در این قسمت اطلاعات عمومی مربوط به برگه و رخدادهای آن تعیین خواهد شد.
انبار: در این قسمت انبار مورد نظر جهت خروج کالا از آن را انتخاب نمایید؛ برای این منظور میتوانید از تکمه استفاده نمایید.
با توجه به امکان ایجاد محدودیت در انتخاب انبارها (در بخش انواع برگههای خروج انبار) تنها انبارهای مجاز به استفاده در این نوع از برگه قابل مشاهده و گزینش خواهند بود.
مرکز: در این قسمت مرکز مورد نظر جهت تحویل کالا به آن را انتخاب نمایید؛ برای این منظور میتوانید از تکمه استفاده نمایید.
همچنین میتوانید با تایپ عبارت " // " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از امکان انتخاب مرکز با جستجو در نام، یا تایپ عبارت " / " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از درخت مراکز، مرکز مورد نظر را انتخاب نمایید.
نکته بسیار مهم در خصوص انتخاب مراکز، توجه به نقش آنها در زمان تعریف میباشد؛ توجه نمایید تنها مراکزی که به عنوان مرکز خروج در سیستم تعریف نموده اید، برای این منظور مورد استفاده قرار خواهند گرفت؛ به عنوان مثال مراکزی که نقش آنها مصرف کالا یا خدمات تعیین شده به عنوان مرکز خروج در رخدادها و مراکزی که نقش آنها تامین کالا میباشد، به عنوان مراکز ورود در رخدادهای انبار قابل گزینش خواهند بود. سیستم بصورت خودکار نقش مراکز را کنترل نموده و بر اساس نوع رخداد، مراکز قابل انتخاب را فیلتر خواهد کرد.
انتخاب مرکز در بخش محاوره تدوین یک برگه خروج اختیاری بوده ولی میتوان از آن به عنوان مرکز پیشفرض در رخداد(های) برگه، استفاده نمود.
تاریخ: در این قسمت تاریخ مربوط به برگه خروج را وارد نمایید.
سری: در این قسمت شماره سری مربوط به برگه را وارد نمایید؛ مقدار پیش فرض این فیلد در زمان تعریف انواع برگههای خروج انبار، قابل تعیین میباشد.
شماره: در این قسمت شماره مربوط به برگه را وارد نمایید؛ در صورت خالی گذاشتن این فیلد، سیستم بصورت خودکار از ادامه آخرین شماره ثبت شده مربوط به برگه خروج در سری منتخب، استفاده خواهد کرد.
در هر سری، شماره گذاری برگهها از 1 آغاز خواهد شد.
شرح: در این قسمت شرح عمومی مورد نظر پیرامون برگه خروج را وارد نمایید؛ جهت سهولت در تعیین شرح عمومی میتوان با استفاده از تکمه و پنجره جستجو در شرح عمومی برگههای انبار شرح مورد نظر را انتخاب نمود:
با تایپ چند حرف مربوط به شرح مورد نظر، فهرستی از یافتههای سیستم، مبتنی بر حروف تایپ شده، نمایش داده میشود.
شرح مورد نظر را انتخاب نموده و بر روی تکمه کلیک نمایید.
در صورت لزوم، شرح منتخب را در بخش " شرح " اصلاح نموده و برروی تکمه تصویب کلیک نمایید.
شرح لاتین: در صورت نیاز شرح لاتین مربوط به برگه جهت استفاده در گزارشهای دوزبانه را در این قسمت وارد نمایید.
در این بخش تعیین انبار و تاریخ مربوط به برگه خروج، الزامی میباشد.
محاوره تدوین یک برگه خروج - سند:
از آنجایی که برگههای انبار ماهیت دوگانه دارند که شامل برگه انبار و رویداد مالی مربوط به آن میباشد، به موازات تدوین هر برگه انبار، سند مربوط به رویداد مالی آن بصورت خودکار توسط سیستم ثبت خواهد شد.
در این قسمت اطلاعات مربوط به سند حاصله از برگه انبار تعیین خواهد شد.
شماره سند: دراین قسمت، شماره مربوط به سند حاصله از برگه انبار(پس از ذخیره برگه) بصورت خودکار و توسط سیستم درج خواهد شد.
شماره مبنا: در این قسمت شماره مبنای مربوط به سند حاصله از برگه انبار(پس از ذخیره برگه) بصورت خودکار و توسط سیستم درج خواهد شد.
شماره مبنا یک شماره یونیک و تصادفی مربوط به اسناد میباشد.
بخش(شعبه): در صورت استفاده از امکان بخش در سیستم، بخش مورد نظر جهت انتصاب سند انبار به آن را انتخاب نمایید.
شماره عطف: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره عطف به سند انبار اختصاص دهید.
شماره ارجاع: در صورت نیاز، یک شماره به عنوان شماره ارجاع به سند انبار اختصاص دهید.
شماره پیگیری: در صورت نیاز، یک شماره به عنوان شماره پیگیری به سند انبار اختصاص دهید.
اطلاعات درج شده در شماره عطف، شماره ارجاع و شماره پیگیری جنبه اطلاعاتی و گزارش گیری خواهند داشت.
محاوره تدوین یک برگه خروج - طرف حساب عمومی:
انتخاب طرف حساب مربوط به رخدادهای انبار به 3 صورت عمومی، اختصاصی و آزاد امکانپذیر میباشد. برای هر برگه میتوان یک طرف حساب عمومی تعیین نمود.
در این بخش اطلاعات مربوط به طرف حساب عمومی برگه، تعیین خواهد شد.
از طرف حساب عمومی تعیین شده در این بخش به عنوان طرف حساب مشترک در رخداد(های) برگه در حال تدوین، که نوع طرف حساب آن(ها) عمومی تعیین شده، استفاده خواهد شد.
به منظور سهولت در انتخاب طرف حساب عمومی مربوط به رخدادهای انبار، امکان تعیین آن با استفاده از قوانین طرف حساب عمومی برگهها فراهم شده است؛ برای این منظور کافیست از تکمه " تعیین خودکار طرف حساب عمومی " استفاده نمایید.
در صورتی که قانون طرف حساب مناسب با شرایط برگه در سیستم شناسایی نشود، پیغامی با این محتوا نمایش داده میشود.
همچنین جهت تعیین طرف حساب عمومی بصورت دستی، کافیست حساب و تفصیلیهای مورد نظر را در فیلدهای تعیین شده برای این منظور وارد نمایید:
حساب: در این قسمت، طرف حساب مورد نظر را انتخاب نمایید؛ برای این منظور میتوانید با تایپ عبارت " // " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از امکان انتخاب حساب با جستجو در نام، یا تایپ عبارت " / " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از درخت حسابها، طرف حساب مورد نظر را انتخاب کنید.
تفصیلی: در این قسمت تفصیلیهای مربوط به طرف حساب منتخب را در شماره های 1 الی 5 تعیین نمایید.
شرح: در این قسمت شرح مورد نظر مربوط به طرف حساب تعیین شده را وارد نمایید؛ برای این منظور میتوان از تکمه جهت انتخاب شرح از فهرست شرحهای استاندارد مربوط به حساب، استفاده نمود.
شرح مربوط به طرف حساب، بصورت خودکار در سند حاصله از برگه انبار درج خواهد شد.
شرح لاتین: در صورت نیاز شرح لاتین مربوط به طرف حساب تعیین شده برای استفاده در گزارشهای دوزبانه را وارد نمایید.
هر رخداد در برگه قابلیت پذیرفتن طرف حساب عمومی،اختصاصی و یا آزاد مربوط به خود را خواهد داشت.
محاوره تدوین یک برگه خروج - نشانی :
در این قسمت اطلاعات مربوط به نشانی انبار و محل تحویل، تعیین خواهد شد.
- نشانی انبار : در این قسمت اطلاعات مربوط به نشانی انبار، با توجه به نشانی تعیین شده در تفصیلی مربوط به انبار منتخب، بصورت خودکار، درج خواهد شد.
این امکان در صورت برقراری ارتباط تفصیلی با انبار منتخب مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
- نشانی محل تحویل : در این قسمت میتوان اطلاعات مربوط به نشانی محل تحویل را بصورت دستی و یا با استفاده از دفتر تلفن و نشانی به کمک تکمه تعیین نمود.
محاوره تدوین یک برگه خروج - یادداشت :
از این قسمت جهت یادداشت پیرامون برگه درحال تدوین استفاده میشود.
پس از تعیین پارامترهای عمومی مربوط به برگه، جهت ورود به برگه بر روی تکمه " تصویب " کلیک نمایید.
پنجره " برگه خروج کالا(جدید) " مطابق شکل زیر باز خواهد شد:
به منظور افزودن یک سطر جدید از کلید " Insert " در صفحه کلید و یا تکمه در نوارابزار مربوط به سطرهای برگه، استفاده نمایید.
با افزودن یک سطر جدید،اطلاعات تعیین شده در بخش محاوره تدوین یک برگه خروج از قبیل: انبار، مرکز و طرف حساب عمومی، به عنوان پیشفرض رخداد(سطر)های انبار درج خواهد شد.
انبار: در این قسمت انبار تعیین شده در بخش محاوره تدوین یک برگه خروج، بصورت پیش فرض در سطر جدید درج خواهدشد؛ در صورت لزوم، جهت انتخاب انبار از فهرست انبارهای مجاز، از تکمه استفاده نمایید.
نوع رخداد: در این قسمت، نوع رخداد موردنظر را انتخاب نمایید؛ انواع رخداد قابل گزینش در این قسمت(بصورت پیشفرض) شامل: فروش، مصرف، تحویل به تولید، تحویل به پیمانکار، تحویل امانی و خروج متفرقه، میباشد.
انبار و نوع رخدادهای قابل انتخاب در این بخش، بسته به تنظیمات مربوط به برگه خروج در انواع برگههای خروج انبار، متغیر خواهند بود.
درخواست: در صورتی که رخداد خروج، مربوط به یک رخداد درخواست کالا میباشد، جهت مشاهده فهرست رخدادهای درخواست، از تکمه استفاده نمایید.
توصیه میشود پیش از جستجو در بین رخدادهای درخواست، پارامترهای انبار، مرکز و کالای موردنظر را تعیین نمایید تا سیستم بر اساس آن اطلاعات رخدادهای درخواست را فیلتر کرده و تنها رخداد(های) مربوط به انبار، مرکز و در ادامه کالای تعیین شده در این بخش نمایش داده شوند. (در صورت تعیین نکردن این پارامترها، تمام رخدادهای درخواست مربوط به نوع برگه(ورود یا خروج)، نمایش داده میشوند).
مرجع: درصورتیکه قصد خارج کردن کالایی با روش تعیین بهای شناسایی ویژه را داشته باشید، تعیین مرجع در این فیلد الزامی میباشد.
کد کالا و نام کالا: در این قسمت کد یا نام کالای مورد نظر را وارد نمایید؛ برای این منظور میتوانید با تایپ عبارت " // " (در فیلد کد کالا) و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از امکان انتخاب کالا با جستجو در نام، یا تایپ عبارت " / " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از درخت کالاها و خدمات، کالای مورد نظر را انتخاب نمایید.
مرکز: در این قسمت مرکز تعیین شده در بخش محاوره تدوین یک برگه خروج، بصورت پیش فرض در سطر جدید درج خواهد شد؛ در صورت لزوم، جهت انتخاب مرکز از فهرست مراکز قابل انتخاب بر اساس نوع رخداد، تکمه استفاده نمایید.
بچ: در صورتی که کالای منتخب، بچ پذیر میباشد، تعیین بچ در این قسمت الزامی میباشد؛ برای این منظور از تکمه جهت ملاحظه فهرست بچهای کالا، استفاده نمایید.
مقدار: در این قسمت مقدار کالای موردنظر را با توجه به واحد آن، وارد نمایید.
بهای واحد کالا: بهای خروج کالا با استفاده از الگوهای عملیات مالی کالاها(انبار) و بصورت خود کار پس از عملیاتی نمودن برگه، ثبت خواهد شد.
مقدار فرعی: در صورتی که کالای مورد نظر دارای واحد فرعی میباشد، میتوان مقدار آن را برحسب واحد فرعی تعیین نمود. برای این منظور پس از انتخاب فیلد مقدار فرعی کلید " Enter " را فشار دهید تا فیلد مذکور آماده ورود اطلاعات گردد، حال با استفاده از تکمه مقدار کالای مورد نظر را بر حسب واحد فرعی، تعیین نمایید.
ابتدا نوع واحد فرعی خود را انتخاب نموده و سپس مقدار موردنظر را وارد نمایید.
با وارد نمودن مقدار در فیلد واحد اصلی یا واحد فرعی، مقدار معادل آن به ازای واحد فرعی یا واحد اصلی نمایش داده میشود.
با فشردن تکمه تصویب مقدار کالا برحسب واحد فرعی برای رخداد مورد نظر درج خواهد شد.
به همین ترتیب میتوان سایر رخدادهای خروج را در برگه تدوین نمود.
جهت ذخیره برگه از آیکون (موجود در نوار ابزار عمومی برگه) و یا کلید " F2 "، استفاده نمایید.
محاوره یک سطر برگه خروج
ملاحظه تمامی اطلاعات مربوط به سطر(رخداد) مورد نظر و تعیین آنها، از طریق محاوره امکانپذیر میباشد.
جهت ورود به محاوره تدوین یک سطر، برروی آن دابل کیک کرده و یا ضمن انتخاب آن، از آیکون استفاده نمایید.
پنجره فوق متشکل از بخشهای زیر میباشد:
تدوین یک سطر برگه خروج - سطر برگه
در این قسمت اطلاعات مربوط به هر سطر(رخداد) تعیین میگردد:
نوع رخداد: در این قسمت یکی از انوع رخداد خروج را انتخاب نمایید؛ انواع رخداد قابل انتخاب در این قسمت (بصورت پیشفرض):
فروش، مصرف، تحویل به تولید، تحویل به پیمانکار، تحویل امانی و خروج متفرقه میباشند.
نوع رخدادهای قابل انتخاب در این بخش، بسته به تنظیمات مربوط به برگه خروج در انواع برگههای خروج انبار، متغیر خواهند بود.
درخواست: در صورتی که رخداد خروج، مربوط به یک رخداد درخواست کالا میباشد، جهت مشاهده فهرست رخدادهای درخواست، از تکمه استفاده نمایید.
توصیه میشود پیش از جستجو در بین رخدادهای درخواست، پارامترهای انبار، مرکز و کالای موردنظر را تعیین نمایید تا سیستم بر اساس آن اطلاعات رخدادهای درخواست را فیلتر کرده و تنها رخداد(های) مربوط به انبار، مرکز و در ادامه کالای تعیین شده در این بخش نمایش داده شوند. (در صورت تعیین نکردن این پارامترها، تمام رخدادهای درخواست مربوط به نوع برگه(ورود یا خروج)، نمایش داده میشوند).
جهت انتخاب رخداد موردنظر کافیست برروی آن دابل کلیک کرده و یا به کمک تکمه سطر مورد نظر را انتخاب نمایید.
مرجع: درصورتیکه قصد خارج کردن کالایی با روش تعیین بهای شناسایی ویژه را داشته باشید، تعیین مرجع در این قسمت الزامی میباشد؛ در غیر این صورت، این بخش غیر فعال خواهد بود.
انبار: در این قسمت انبار تعیین شده در بخش محاوره تدوین یک برگه خروج، بصورت پیشفرض نمایش داده میشود؛ در صورت لزوم میتوانید با استفاده از تکمه انبار دیگری را انتخاب نمایید.
مرکز: در این قسمت چنانجه مرکز برگه را در بخش محاوره تدوین یک برگه خروج انتخاب نمودهاید، مرکز مذکور نمایش داده میشود؛ در صورت لزوم میتوانید مرکز را با استفاده از تکمه اصلاح نمایید.
کالا: در این قسمت کالای مورد نظر را با استفاده از تکمه انتخاب نمایید؛ همچنین برای این منظور میتوانید با تایپ عبارت " // " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از امکان انتخاب کالا با جستجو در نام، یا تایپ عبارت " / " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از درخت کالاها و خدمات، کالای مورد نظر را انتخاب نمایید.
کد میلهای کالا: درصورتی که کالای منتخب دارای کد میلهای میباشد، اطلاعات مربوط به آن در این قسمت نمایش داده میشود، همچنین میتوان کالای مورد نظر را با استفاده از این پارامتر جستجو و گزینش نمود.
مشخصات کالا: در صورت لزوم، مشخصات کالای مورد نظر را در این قسمت وارد نمایید.
شماره سریال: درصورت لزوم، شماره سریال مربوط به کالای مورد نظر را در این قسمت وارد نمایید.
بچ: در صورتی که کالای منتخب، بچ پذیر میباشد، تعیین بچ در این قسمت الزامی میباشد؛ در غیر این صورت، این بخش غیر فعال خواهد بود.
مقدار: در این قسمت مقدار کالای مورد نظر جهت خروج را با توجه به واحد آن، تعیین نمایید.
مقدار فرعی: در این قسمت مقدار فرعی مربوط به کالای منتخب را وارد نمایید.
شرح عملیات: در این قسمت شرح مربوط به رخداد(سطر) در حال تدوین را وارد نمایید؛ جهت سهولت در هنگام درج شرح مربوط به هر رخداد میتوانید از تکمه جهت استفاده از " قوانین شرح رخدادهای انبار "، استفاده نمایید.
شرح لاتین: در صورت نیاز، شرح لاتین مربوط رخداد(سطر) درحال تدوین را جهت استفاده در گزارشهای دوزبانه، وارد نمایید.
تدوین یک سطر برگه خروج - طرف حساب اختصاصی
انتخاب طرف حساب مربوط به رخدادهای انبار به 3 صورت عمومی، اختصاصی و آزاد امکانپذیر میباشد.
در این قسمت اطلاعات مربوط به طرف حساب اختصاصی سطر(رخداد)ها، تعیین خواهد شد.
به منظور سهولت در انتخاب طرف حساب اختصاصی مربوط به رخدادهای انبار، امکان تعیین خودکار آن با استفاده از قوانین طرف حساب در الگوهای عملیات مالی کالاها(انبار) فراهم شده است؛ برای این منظور کافیست از تکمه " تعیین خودکار طرف حساب اختصاصی " استفاده نمایید.
در صورتی که قانون طرف حساب مناسب با آن رخداد در سیستم شناسایی نشود، پیغامی با این محتوا نمایش داده میشود.
همچنین جهت تعیین طرف حساب اختصاصی بصورت دستی کافیست نوع طرف حساب را اختصاصی انتخاب نموده و حساب و تفصیلیهای مورد نظر را در فیلدهای تعیین شده برای این منظور وارد نمایید:
حساب: در این قسمت، طرف حساب مورد نظر را انتخاب نمایید؛ برای این منظور میتوانید با تایپ عبارت " // " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از امکان انتخاب حساب با جستجو در نام، یا تایپ عبارت " / " و فشردن کلید " Enter " در صفحه کلید، با استفاده از درخت حسابها، طرف حساب مورد نظر را انتخاب کنید.
تفصیلی: در این قسمت تفصیلیهای مربوط به طرف حساب منتخب را در شماره های 1 الی 5 تعیین نمایید.
شرح: در این قسمت شرح مورد نظر مربوط به طرف حساب تعیین شده را وارد نمایید؛ برای این منظور میتوان از تکمه جهت انتخاب شرح از فهرست شرحهای استاندارد مربوط به حساب، استفاده نمود.
شرح مربوط به طرف حساب، بصورت خودکار در سند حاصله از برگه انبار درج خواهد شد.
شرح لاتین: در صورت نیاز شرح لاتین مربوط به طرف حساب تعیین شده برای استفاده در گزارشهای دوزبانه را وارد نمایید.
تدوین یک سطر برگه خروج - انحراف خرید
در این قسمت اطلاعات مربوط به سطر انحراف خرید، نمایش داده میشود.
در صورتی که کالای منتخب استاندارد پذیر بوده و حساب و تفصیلیهای مربوط به انحراف خرید آن در الگوی عملیات مالی انبار تعریف گردیده است، پس از عملیاتی شدن برگه، در این قسمت نمایش داده میشود.
شرح عملیات: در این قسمت شرح مربوط به سطر انحراف خرید را وارد نمایید؛ برای این منظور میتوانید با استفاده از تکمه شرح مورد نظر را از میان شرحهای ثبت شده در قوانین شرح رخدادهای انبار، انتخاب نمایید.
شرح لاتین: در صورت نیاز، شرح لاتین مربوط به سطر انحراف خرید را جهت استفاده در گزارشهای دوزبانه، وارد نمایید.
سررسید: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره سررسید به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
عطف: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره عطف به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
ارجاع: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره ارجاع به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
اطلاعات درج شده در سررسید، عطف و ارجاع، جنبه اطلاعاتی و گزارش گیری خواهند داشت.
تدوین یک سطر برگه خروج - انحراف نرخ مصرف
در این قسمت اطلاعات مربوط به سطر انحراف نرخ مصرف، نمایش داده میشود.
در صورتی که کالای منتخب استاندارد پذیر بوده و حساب و تفصیلیهای مربوط به انحراف نرخ مصرف آن در الگوی عملیات مالی انبار تعریف گردیده است، پس از عملیاتی شدن برگه، در این قسمت نمایش داده میشود.
شرح عملیات: در این قسمت شرح مربوط به حساب انحراف نرخ مصرف را وارد نمایید؛ برای این منظور میتوانید با استفاده از تکمه شرح مورد نظر را از میان شرحهای ثبت شده در قوانین شرح رخدادهای انبار، انتخاب نمایید.
شرح لاتین: در صورت نیاز، شرح لاتین مربوط به حساب انحراف نرخ مصرف را جهت استفاده در گزارشهای دوزبانه، وارد نمایید.
سررسید: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره سررسید به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
عطف: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره عطف به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
ارجاع: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره ارجاع به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
اطلاعات درج شده در سررسید، عطف و ارجاع، جنبه اطلاعاتی و گزارش گیری خواهند داشت.
تدوین یک سطر برگه خروج - رخداد مالی
در این قسمت اطلاعات رخداد مالی مربوط به رخداد(سطر) در حال تدوین، نمایش داده میشود؛ این قسمت با توجه به الگوی عملیات مالی مربوط به کالا، پس از عملیاتی نمودن برگه، توسط سیستم درج خواهد شد.
شرح عملیات: در این قسمت شرح مربوط به رخداد مالی سطر در حال تدوین را وارد نمایید؛ برای این منظور میتوانید با استفاده از تکمه شرح مورد نظر را از میان شرحهای ثبت شده در قوانین شرح رخدادهای انبار، انتخاب نمایید.
شرح لاتین: در صورت نیاز، شرح لاتین مربوط رخداد مالی را جهت استفاده در گزارشهای دوزبانه، وارد نمایید.
سررسید: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره سررسید به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
عطف: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره عطف به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
ارجاع: در صورت نیاز یک شماره به عنوان شماره ارجاع به سطر در حال تدوین اختصاص دهید.
اطلاعات درج شده در سررسید، عطف و ارجاع، جنبه اطلاعاتی و گزارش گیری خواهند داشت.
به همین طریق میتوان سایر رخدادهای خروج را به برگه اضافه نمود.
جهت ذخیره برگه از تکمه (واقع در نوار ابزار عمومی برگه و یا کلید " F2 " در صفحهکلید، استفاده نمایید.
ویرایش برگه خروج کالا
جهت ویرایش برگه خروج کالا، مطابق شکل زیر،از منوی " انبار "، " برگههای انبار موجود "، " برگه خروج کالا " را انتخاب نمایید.
با انجام اینکار، پنجره ای تحت عنوان " انتخاب برگه انبار " مطابق شکل زیر باز خواهد شد:
در پنجره مذکور، شماره و سری برگه مورد نظر را مطابق الگو درج شده وارد نمایید.
پس از ورود شماره برگه، جهت حصول اطمینان از صحت برگه خروج منتخب، از تکمه " ملاحظه برگه " جهت مشاهده برگه مربوط به شماره وارد شده، استفاده نمایید.
با کلیک بر روی گزینه مذکور، برگه منتخب نمایش داده میشود.
درصورتی که برگه منتخب مطابق برگه موردنظر جهت اصلاح میباشد، آن را به کمک تکمه انتخاب نمایید؛ در غیر این صورت با استفاده از تکمههای ،،، اقدام به حرکت در بین برگهها وانتخاب برگه موردنظر به کمک تکمه نمایید.
با کلیک بر روی تکمه ، مجددا پنجره انتخاب برگه انبار ظاهر خواهد شد.
در نهایت، بهمنظور احضار برگه، بر روی تکمه " تصویب " کلیک نمایید.
در برگه خروج کالا، با کلیک بر روی تکمه (واقع درنوار ابزار عمومی برگه)، و یا فشردن تکمه " F9 " در صفحه کلید، برگه به حالت ویرایش خواهد رفت.
پس از اعمال اصلاحات موردنظر، جهت ذخیره برگه از تکمه (واقع در نوار ابزار عمومی برگه) و یا کلید " F2 " در صفحه کلید استفاده نمایید.
در صورتی که برگه خروج به عنوان مرجع در سایر برگهها مورد استفاده قرار گرفته است برای اصلاح آن با محدودیت هایی مواجه خواهید بود.
حذف برگه خروج
به منظور حذف یک خروج، مطابق شکل زیر، از منوی " انبار " ، " برگههای انبار موجود " ، " خروج کالا" را انتخاب نمایید.
با انتخاب این گزینه، پنجره " انتخاب برگه انبار " مطابق شکل زیر، باز خواهد شد :
در پنجره مذکور، شماره و سری برگه مورد نظر را مطابق الگو درج شده وارد نمایید. پس از ورود شماره برگه، جهت حصول اطمینان از صحت برگه خروج منتخب، از تکمه " ملاحظه برگه " جهت مشاهده برگه مربوط به شماره وارد شده، استفاده نمایید.
با کلیک بر روی گزینه مذکور، برگه منتخب نمایش داده میشود.
درصورتی که برگه منتخب مطابق برگه موردنظر جهت اصلاح میباشد، آن را به کمک تکمه انتخاب نمایید؛ در غیر این صورت با استفاده از تکمههای ،،، اقدام به حرکت در بین برگهها وانتخاب برگه موردنظر به کمک تکمه نمایید.
با کلیک بر روی تکمه ، مجددا پنجره انتخاب برگه انبار.
در نهایت، بهمنظور احضار برگه بر روی تکمه " تصویب " کلیک نمایید.
در برگه خروج، با کلیک بر روی تکمه برگه خروج جاری(در حال نمایش) حذف خواهد شد.
در صورتی که برگه خروج به عنوان مرجع در سایر برگهها مورد استفاده قرار گرفته است برای حذف آن با محدودیت هایی مواجه خواهید بود.
نوار ابزار عمومی برگه
- : جهت پرش به برگه دلخواه مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلید ترکیبی " Ctrl + F3 " از صفحهکلید میباشد.
- : جهت تنظیم برگه جدید مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلید ترکیبی " Alt + F9 " از صفحهکلید میباشد.
- : جهت اصلاح مشخصات عمومی برگه با محاوره مورد استفاده قرار میگیرد، این تکمه معادل کلید ترکیبی " Alt + F6 " از صفحهکلید میباشد.
- : جهت ملاحظه بازخوانی اطلاعات مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلید ترکیبی " F5 " از صفحهکلید میباشد.
- : جهت چاپ برگه مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلید ترکیبی " Ctrl + P " از صفحهکلید میباشد.
- : جهت احضار برگه بعدی مورد استفاده قرار میگیرد این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Ctrl + PageDown " از صفحهکلید میباشد.
- : جهت احضار برگه قبلی مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Ctrl + PageUp " از صفحهکلید میباشد.
- : از این تکمه جهت تغییر نحوه کار با برگه از ملاحظه به تکمیل یا اصلاح و بالعکس مورد استفاده قرار میگیرد.این تکمه معادل کلید " F9 " از صفحهکلید میباشد.
درصورتی که برگه دارای رخداد پیشنویس در برگه های قبلی میباشد(تاریخ پیش از برگه فعلی)، تبدیل آن به عملیاتی امکانپذیر نمیباشد.
نوارابزار مربوط به سطرهای برگه
- " جستجو و جایگزینی در در شرح " : از این گزینه جهت جستجو و جایگزینی عبارت درج شده در فیلد شرح، مورداستفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Ctrl + H " در صفحهکلید میباشد.
- " جستجو و جایگزینی در شرح دیگر(لاتین) " : از این گزینه جهت جستجو و جایگزینی در فیلد شرح لاتین، مورد استفاده قرار میگیرد.
- " اصلاح یکباره سطر(های) برگه " : با استفاده از این امکان میتوانید سطرهای مندرج در برگه را به صورت یکباره اصلاح نمایید. با انتخاب این گزینه پنجرهای تحت عنوان اصلاح سطر(های)برگه، به شکل زیر باز خواهد شد:
در پنجره مذکور، فیلد(پارامتری) که قصد اصلاح آن را دارید انتخاب نموده و پس از اصلاح آن، پنجره را تصویب نمایید.
- : جهت حذف سطر تحت مکان نما، مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Ctrl + Delete " در صفحه کلید میباشد.
- " افزودن سطر جدید در انتهای برگه " : جهت افزودن سطر جدید در انتهای برگه مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Ctrl + Ins " در صفحه کلید میباشد.
- " افزودن سطر جدید با کپی از سطر قبلی " : جهت افزودن سطر جدید با کپی از سطر قبلی مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Alt + Enter " از صفحه کلید میباشد.
جهت افزودن یک سطر جدید با کپی از آخرین سطر برگه، ابتدا یک سطر جدید در انتهای برگه اضافه نموده و ضمن قرار گرفتن بر روی آن از گزینه " افزودن سطر جدید با کپی از سطر قبلی " استفاده نمایید.
- " فراخوانی(کپی) یک برگه دیگر " : جهت فراخوانی(کپی) سطرهای یک برگه خروج دیگر در برگه در حال تدوین، مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Ctrl + I " در صفحه کلید میباشد.
- " فراخوانی یک مجموعه کالا " : با استفاده از این گزینه میتوانید مجموعهای از کالاها را به صورت یکباره در برگه در حال تدوین، فراخوانی نمایید. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Alt + Ins " در صفحه کلید میباشد.
- " افزودن یکباره تعدادی کالا " : با استفاده از این گزینه میتوانید تعدادی از کالاها تحت شرایط موردنظر را در برگه فراخوانی نمایید. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Ctrl + Alt + I " در صفحه کلید میباشد.
- " فراخوانی یک برگه درخواست " : با استفاده از این گزینه میتوانید یک برگه درخواست را در برگه در حال تدوین، فراخوانی نمایید.
- " فراخوانی تعدادی رخداد درخواست " : با استفاده از این گزینه میتوانید تعداد مورد نظر از رخدادهای درخواست ثبت شده را در برگه فراخوانی نمایید.
- " فراخوانی درخواستهای مرتبط با یک پیشفاکتور یا قرار داد " : با استفاده از این گزینه میتوانید تعداد مورد نظر از رخدادهای مربوط به پیشفاکتور یا قرار داد را در برگه خروج در حال تدوین وارد نمایید.
- تعیین خودکار بچ : در صورتی که رخداد خروج درحال تدوین مربوط به یک کالای بچ پذیر میباشد و اهمیتی ندارد خروج کالای بچ پذیر از محل کدام ورود کالا تامین شود، با استفاده از این گزینه سیستم بصورت خودکار کالای منتخب را از بچهای قدیمی تر خارج خواهد کرد.
- تعیین مرجع خودکار شناسایی ویژه : در صورتی که رخداد خروج درحال تدوین مربوط به یک کالا با روش تعیین بهای " شناسایی ویژه " میباشد و اهمیتی ندارد خروج کالا از محل کدام ورود کالا تامین شود، با استفاده از این گزینه سیستم بصورت خودکار کالای منتخب را از مراجع قدیمی تر، خارج خواهد کرد.
- : جهت اصلاح پارامتر های مربوط به هر سطر(رخداد) تحت مکان نما در محیط محاوره مورد استفاده قرار میگیرد. این تکمه معادل کلیدهای ترکیبی " Shift + Enter " در صفحهکلید میباشد.
- : جهت ملاحظه درخت رخداد مورد استفاده قرار میگیرد. با فشردن مثلث کنار این تکمه امکانات زیر در اختیار خواهد بود:
- " ملاحظه درخت رخداد انبار " : جهت ملاحظه رخدادهای مربوط به کالای تحت مکاننما در ساختاری درختی، مورد استفاده قرار میگیرد.
- " ملاحظه درخت رخداد (از دید فروش) " : جهت ملاحظه درخت رخداد مربوط به کالا از دید فروش مورد استفاده قرار میگیرد.
- : با فشردن مثلث کنار این تکمه سه امکان جهت مرتب سازی سطرهای برگه خروج به حالت های زیر امکانپذیر خواهد بود.
- " به ترتیب نوع رخداد " : جهت مرتب سازی سطرهای برگه ورود بر اساس نوع رخداد مورد استفاده قرار میگیرد.
- " به ترتیب نوع رخداد و کد کالا " : جهت مرتب سازی سطرهای برگه خروج بر اساس نوع رخداد و کد کالا مورد استفاده قرار میگیرد.
کدها به صورت صعودی مرتب میشوند.
- " بازسازی ردیف سطرهای برگه " : جهت بازسازی ردیف سطرهای برگه مورد استفاده قرار میگیرد.
category : بازگشت