تعریف فرم‌های چاپ چک: تفاوت میان نسخه‌ها

از NOSA Wiki
پرش به ناوبری پرش به جستجو
Tasdighi (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
Tasdighi (بحث | مشارکت‌ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱۱۳: خط ۱۱۳:
*[[file:gnl 189.png|25px]] '''‌فراخوانی تعریف فرم چاپی از فایل صادره XML''': جهت فراخوانی کردن فرم چاپی تعریف شده از فایل صادره xml مورد استفاده قرار می‌گیرد.
*[[file:gnl 189.png|25px]] '''‌فراخوانی تعریف فرم چاپی از فایل صادره XML''': جهت فراخوانی کردن فرم چاپی تعریف شده از فایل صادره xml مورد استفاده قرار می‌گیرد.


*[[file:gnl 020.png|25px]] '''‌خروج''': با انتخاب این تکمه '''" پنجره تعریف فرم های چاپی-برگ "''' چک بسته خواهد شد.  
*[[file:gnl 020.png|25px]] '''‌خروج''': با انتخاب این تکمه '''" پنجره تعریف فرم های چاپی-برگ چک"''' بسته خواهد شد.  





نسخهٔ ‏۲۹ دسامبر ۲۰۱۸، ساعت ۱۱:۱۴

تعریف فرم های چاپ چک

برای اینکه بتوانید بر روی برگ چک‎ها پرینت بگیرید، هنگام تعریف دسته چک باید فرم چاپ مناسب با آن دسته چک را انتخاب نمایید که این فرم بر اساس فرمت و یا ساختار چک باید در سیستم تعریف شود.

جهت تعریف فرم چاپ چک جدید، از منوی " سیستم " ، " تعریف فرم‌های چاپ چک " را انتخاب نمایید.


پرونده:Cash-10-1-2.png
تعریف فرم‌های چاپ چک


با انتخاب این گزینه، صفحه مربوط به " تعریف فرم‌های چاپی - برگ چک " باز می‌شود.


پرونده:Cash-10-1-1.png
تعریف فرم‌های چاپی-برگ چک


در پنجره فوق، تعدادی فرم چاپی به صورت پیش فرض در سیستم تعریف شده است که می‌توانید از آن‌ها استفاده نمایید. در غیر این صورت می توانید فرم چاپی دلخواه خود را با توجه به برگ چک مربوطه تعریف کنید.

فرم‌های پیش فرض نوسا را به هیچ عنوان نمی‌توان تغییر یا اصلاح نمود.

برای تعریف فرم چاپی جدید، می توانید از روش زیر استفاده نمایید:

ابتدا می توان با استفاده از تکمه تعبیه شده در نوار ابزار از پیش فرض فرم چاپی موجود کپی تهیه نمود.


پرونده:Cash-10-1-5.png
تعریف فرم‌ های چاپی-برگ چک


با انتخاب تکمه مربوطه، فرمی با عنوان تکرار پیش فرض نوسا ایجاد خواهد شد که می توانید نام آن را به نام دلخواه خود تغییر دهید.

هنگامی که وارد فرم تعریف شده شوید، فرم چاپی برگ چک مربوطه که کپی از آن تهیه شده بود نمایش داده می‌شود.


پرونده:Cash-10-1-6.png
تعریف یک فرم‌ چاپی-برگ چک


اکنون می توانید با استفاده از نوار ابزار طراحی تغییرات لازم را روی فرم لحاظ کنید.

برای جابه جایی فیلدها فقط لازم است که با نگه داشتن کلید Ctrl و استفاده از کلید‌های جهتی صفحه کلید اقدام به جابه جایی فیلدها نمایید.

هر گاه بخواهید تغییراتی روی تنظیمات کاغذ و محتویات گزارش انجام دهید می توانید از تکمه در نوار ابزار طراحی استفاده نمایید. با انتخاب این تکمه پنجره " تدوین یک مولفه-گزارش " باز می‌شود.


پرونده:Cash-10-1-11.png
تدوین یک مولفه-گزارش


پنجره " جانمایی " از قسمت‌های زیر تشکیل شده است:

  • اندازه کاغذ : برای تعیین اندازه کاغذ، اندازه دلخواه را انتخاب کرده و عرض و ارتفاع برگ چک را اندازه گیری کرده به صورت دقیق وارد کنید.
ابعاد برحسب میلی‌متر می‌باشند.
  • چاپ در امتداد طولی کاغذ(Landscape): با زدن این تیک برگ چک مربوطه در امتداد طولی کاغذ چاپ می شود و اگر تیک زده نشود در امتداد عرضی کاغذ چاپ خواهد شد.
  • حاشیه سفید کاغذ : اندازه حاشیه سفید کاغذ را از جهت های بالا و پایین و راست و چپ می توان تعیین نمود.
برای تعریف فرم چاپ چک نیازی به تعیین حاشیه سفید برای کاغذ نمی باشد. 
  • تعداد قطعات عمودی : به ازای هر مولفه گزارش یک قطعه اضافه خواهد کرد.
  • فاصله قطعات عمودی : فاصله هر قطعه عمودی ایجاد شده را مشخص می کند.


  • جهت محتویات
  • خنثی: محتویات برگ چک به صورت خنثی چاپ خواهد شد.
  • صریح-راست به چپ: هرگاه محتویات برگ چک فارسی باشد باید به صورت صریح-راست به چپ چاپ گردد.
  • صریح-چپ به راست: هرگاه محتویات برگ چگ لاتین باشد باید به صورت صریح-راست به چپ چاپ گردد.

از قسمت پنجره " چاپ " نیز می توان تنظیمات دیگری را لحاظ نمود.


پرونده:Cash-10-1-9.png
تدوین یک مولفه-گزارش


پنجره " چاپ " از قسمت‌های زیر تشکیل شده است:

  • انتخاب قلم : با زدن تکمه انتخاب قلم می توان مشخصات قلم نظیر: فونت، اندازه، رنگ و ... را مشخص نمود.


پرونده:Cash-10-1-10.png
تدوین یک مولفه-گزارش


  • کادر : هرگاه بخواهید دور گزارش کادر بگذارید می توانید از این قسمت نوع، رنک، عرض کادر و همچنین جهت قرار گرفتن کادر را تعیین نمایید.



تکمه‌های موجود در پنجره " تعریف فرم های چاپی-برگ چک "، به شرح زیر می‌باشند:

  • افزودن فرم جدید: جهت تعریف فرم چاپی جدید مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • افزودن فرم فرزند جدید: برای ایجاد فرمی به عنوان فرزند یکی از فرم های ساخته شده از این گزینه استفاده می شود.
  • اصلاح نام فرم تحت مکان‌نما: با استفاده از این گزینه می توان نام فرم ساخته شده را به نام دلخواه تغییر داد.
  • اصلاح محتویات فرم تحت مکان‌نما: جهت اصلاح محتویات فرم تحت مکان‌نما مورد استفاده قرار می گیرد.
  • حذف فرم تحت مکان‌نما: برای حذف کردن فرم تحت مکان‌نما به کار می‌رود.
  • کپی فرم تحت مکان نما: جهت کپی گرفتن از فرم تحت مکان نما می توان از این گزینه استفاده نمود.
  • انتقال فرم به سطر قبل: برای انتقال فرم تحت مکان‌نما به سطر قبل استفاده می‌گردد.
  • انتقال فرم به سطر بعد: برای انتقال فرم تحت مکان‌نما به سطر بعد استفاده می ‌گردد.
  • ‌ملاحظه شمای کلی: جهت ملاحظه تصویر کلی فرم ساخته شده و نحوه قرار گیری فیلدها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • ‌ذخیره تعریف فرم چاپی در فایل صادره XML: جهت ذخیره کردن فرم چاپی تعریف شده در فایل صادره xml از این گزینه استفاده می‌شود.
  • ‌فراخوانی تعریف فرم چاپی از فایل صادره XML: جهت فراخوانی کردن فرم چاپی تعریف شده از فایل صادره xml مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • ‌خروج: با انتخاب این تکمه " پنجره تعریف فرم های چاپی-برگ چک" بسته خواهد شد.





category : بازگشت